Ko Smo Mi

Ime IGP je sinonim za kvalitet, sigurnost i pouzdanost – vrijednosti, koje Vas guraju napred.

Od nas možete očekivati inovativne i isplative sisteme boja u prahu za razne vrste metalnih i drvenih površina, bilo da se radi o rešenjima za plastifikaciju u arhitekturi, industriji, transportu ili proizvodnji drvenog namještaja.

Cilj naše firme je, da za svakog kupca nađemo savršeno rešenje. Pri tome smo u  jednakoj meri fokusirani na zaštitu okoline, estetiku i isplativost. Prilikom razvoja i proizvodnje konstantno idemo  novim putevima, kako bismo pronašli rešenja i za najzahtevnije procese farbanja.

Servis

Sasvim nebitno na koji segment se Vaše ideje odnose Vi ih želite ostvariti što je brže moguće. Mi Vam možemo pomoći! Naši visoko kvalitetni sistemi za plastifikaciju otvaraju vrata vizijama. Vašim vizijama!

Zajedno sa Vama ciljano ostvarujemo Vaše zamisli. Pravimo recepte, nijansiramo, pronalazimo nove načine te planiramo na osnovu vaših želja i zahteva.

Kako bi takve i slične zahteve ispunili, IGP nudi sveobuhvatni uslužni servis, koji se sastoji od različitih elemenata te koji se prema potrebama i željama može individualno iskoristiti

Proizvodi

Fasadni Eksterijer
Industrijski Eksterijer
Enterijer
Specijalni Efekti
Alternativni Substrati MDF